Fietsenservice

In onze B&B bieden wij samen met onze partner Bikefriendly een speciale ruimte aan voor de fiets van de fietsliefhebber.

In deze ruimte kan je de fiets met individuele sloten vastmaken. Daarnaast is er een werkbank met uitrusting aanwezig om de nodige herstellingen aan jouw fiets te kunnen uitvoeren. Tot slot is het mogelijk om, na een tocht,  de fiets te reinigen onder hoge druk.

Fietsen voor iedereen

Onze B&B is gelegen in een echt fietsparadijs. De wielrenners kunnen zich meten met de grote en befaamde cols van de Pyreneeën tijdens tochten op maat van elk niveau. Ook de mountainbikers kunnen hun hartje ophalen op goed bewegwijzerde routes ingedeeld volgens moeilijkheidsgraad.

Tot slot is er ook mogelijkheid voor families om mooie tochten te maken met relatief weinig hoogteverschil. Voor tips kunnen jullie bij ons terecht.

Heb je geen fiets meegenomen op vakantie?  Dan kan je er bij ons één huren. Wij doen hiervoor beroep op onze partner BikeFriendly. Zij hebben een groot aanbod ter beschikking van merk-koersfiets tot E-mountainbikes.

Huur prijs MTB* E-Bike Race fiets
1 dag
€20
€35
/
3 dagen
€60
€105
€120
5 dagen
€100
€175
€200

*MTB: Mountain bike