Willen jullie graag aan jullie conditie werken en tegelijk de mooiste landschappen van Europa ontdekken dan zijn jullie bij ons op de juiste plek.

Onze B&B is gelegen op 987 meter hoogte aan de rand van het uitgestrekte National Park Oroel. Deze tafelberg biedt vanaf de top een fenomenaal uitzicht op de Pyreneeën. Een niet te missen wandeltocht voor elke bezoeker van onze B&B. Vanaf de Parador is de wandeling naar de top voor de meesten perfect haalbaar (heen en weer ongeveer 3 uur wandelen).

Voorts kunnen wij jullie helpen bij het plannen van tientallen wandelingen in de omgeving. De wandelingen zijn doorgaans mooi aangegeven met bordjes of digitaal beschikbaar.

Tijdens de zomermaanden zijn ook een aantal zetelliften geopend zodat iedereen kan mee genieten van al dit moois.

In elk van volgende valleien kunnen jullie de mooiste wandelingen maken. Wij helpen jullie graag bij het zoeken van een tocht op jouw niveau. 

  1. Ordesa met de tweede grootste kloof van Europa: een tocht langs diverse indrukwekkende watervallen (Unesco Werelderfgoed)
  2. Valle de Tena met zijn vele bergtoppen hoger dan 3000 meter en een prachtige natuurlijke boog waar je bovenop kan staan!
  3. Valle de Hecho met de Castillo de Acher en zijn wilde paarden
  4. Valle de Aragon met een mooie tocht langs tientallen bergmeertjes
  5. Sierra de Guara met zijn vele roofvogels en een meer mediterrane vegetatie